Partner Kami

Insurans yang kami tawarkan

Cara Perbaharui Roadtax & Insurans

1. Berikan Butiran Kenderaan

Isikan borang sebut harga ataupun hubungi kami di emel mahupun telefon.

2. Dapatkan Sebut Harga

Kami akan hubungi anda semula secepat mungkin dan berikan pilihan yang terbaik untuk anda.

3. Buat Bayaran Insurans & Roadtax

Kami bantu anda dalam proses memperbaharuan sehingga anda dapat roadtax di tangan anda.

Jenis Roadtax & Insurans

Roadtax Kereta

Roadtax Motosikal

Insurans Thai

Facebook Kak Zai

24th June 2019, Monday

Kak Zai Roadtax

Hari ni ada 2 kes insurans dulu buat dengan ejen lain:
1. Nak extend, nak buat roadtax 6 bulan
2. Nak cancel, NCD nak transfer ke kereta baru
Satu dah settle. Satu lagi on the way. Nasib baik dua syarikat insurans tu Kak Zai pun ejen dia.

Kes-kes macam ni kalau buat insurans kat Pejabat Pos contoh memang dia tak layan. Kalau NCD tu keluar 0%, kosong la. Nak ambik, tak nak tak payah ambik. Tapi ejen insurans am kecik-kecik macam Kak Zai insyaallah kita tolong sampai settle.
... See MoreSee Less

View on Facebook

24th June 2019, Monday

Kak Zai Roadtax

PUSPAKOM menggalakkan semua pemandu kenderaan e-hailing untuk membuat temujanji melalui MyPUSPAKOM bagi kemudahan untuk urusan temujanji pemeriksaan kenderaan mereka.

Sila layari
(www.puspakom.com.my/panduan-penggunaan-mypuspakom-untuk-kenderaan-e-hailing/?fbclid=IwAR0WXR648fX...)

atau rujuk kepada panduan peggunaan MyPUSPAKOM di bawah ini.

Sumber: PUSPAKOM
... See MoreSee Less

View on Facebook

24th June 2019, Monday

Kak Zai Roadtax

Hi / Assalamualaikum 😊
Nak renew roadtax?
Jangan malu, jangan segan..
Mai whatsapp 👇👇
wasap.my/601110913910/RoadtaxRenewal
.
nak bagitau ni..
Nak survey harga pon boleh, FREE je..
... See MoreSee Less

View on Facebook

17th June 2019, Monday

Kak Zai Roadtax

Morning 😊
Renew roadtax 👇
wasap.my/601110913910/RoadtaxRenewal
... See MoreSee Less

View on Facebook

14th June 2019, Friday

Kak Zai Roadtax

JPJ E-bid No Plet
1. Start 21/6/2019 nak beli no plet Wilayah Persekutuan kena pakai E-bid.
2. Bid dekat portal JPJ pakai kredit/debit kad.
3. Bila letak bid, konsep dia macam kita bayar deposit. Kalau tak menang refund. Kalau menang baru betul-betul duit ditolak.
4. Bid untuk setiap no plet akan dibuka 5 hari. Keputusan akan diumumkan pada hari keenam.
5. Bila letak bid, kita akan diberitahu jika bid kita bukan yang paling tinggi dan kita boleh tambah bid sebelum masa tamat. Tapi masa bid berlangsung kita tak akan tahu berapa bid tertinggi.
6. Individu boleh bid 3 no sahaja, syarikat berdaftar boleh bid 5 no sahaja untuk setiap plet.
7. Coming soon JPJ akan perluaskan E-bid untuk nombor plet negeri lain juga.
8. Harga no plet bermula :
a) No plet bernilai utama (single digit) bermula RM20K, setiap bid RM1000
b) No plet menarik bermula RM3K, setiap bid RM150
c) No plet popular bermula RM800, setiap bid RM40
d) No plet biasa bermula RM300, setiap bid RM15
... See MoreSee Less

View on Facebook

Roadtax Tamat Lambat Lagi?

Kak  Zai akan ingatkan dan bagi sebut harga sebelum tamat.





Apa Kata Klien Kami

Hubungi Kami Sekarang

+6016 678 6282

Isnin-Jumaat, 8.30am – 6.30pm

Emel Kami Segera

hello@kakzairoadtax.com

Biar kami bantu anda

Datang Ke Pejabat Kami

A-1-3a Fiesta Cyberjaya 63000 Cyberjaya Selangor

Telefon untuk temu janji